pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka noho pāʻani

noho pāʻani

Pono ka ʻili e mālama i kahi ʻano maʻamau, maloʻo me ka mahana kaulike a me ka haʻahaʻa.No laila, ʻaʻole pono e hoʻohaʻahaʻa loa, ʻaʻole hoʻi e ʻike ʻia i ka lā no ka manawa lōʻihi, no ka mea, e pōʻino nui ai ka ʻili.

No laila, ke mālama mākou i ka ʻili, ʻo ka mea mua e hana ai, ʻo ia ka maloʻo.No ka hou a me ka lepo, hiki iā mākou ke hoʻohana i kahi lole pulu e hoʻomaʻemaʻe ai no ka manawa mua.Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe, hiki iā mākou ke hoʻohana i kahi lole maloʻo e maloʻo ai.

Ke ʻike mākou i kekahi mau ʻōpala paʻakikī, hiki iā mākou ke hoʻopili i kahi toothpaste liʻiliʻi.ʻAʻole ʻino loa ka niho niho.ʻAʻole ia he mea hoʻomaʻemaʻe a mālama ʻia paha, aia kekahi mau waiwai corrosive.ʻOi aku ka waiʻona, no laila mai hoʻohana i ka waiʻona e hoʻomaʻemaʻe i kou ʻili ponoʻī.Ke hoʻohana mākou i ka toothpaste e hoʻopili i kahi wahi liʻiliʻi, ʻaʻole hiki ke hoʻopau loa i nā ʻōpala paʻakikī, no laila hiki iā mākou ke hoʻomaʻemaʻe wale i ka ʻili a laila holoi ʻia me kahi lole maloʻo.

Ina kapāʻani chair he lepo wale no a i ole ia, hiki ia oe ke holoi me ka lole pulu, a laila e maloo me ka lole maloo a i ole ia e maloo maoli i ka ea e pale ai i ka poha ole o ka ili.

Inā haumia loa ka ʻili o ka ʻili, e like me ka momona, ka pia, ka kofe a me nā mea ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka saponification transparent neutral e lilo i wai kopa, ʻū i loko o kahi lole a holoi ʻia, a laila holoi me ka wai maʻemaʻe, a laila maloʻo. me ka lole maloʻo a i ʻole e hoʻomaloʻo maoli i ka ea.


Ka manawa hoʻouna: Apr-15-2024